Chocolate Cheese Fudge
Jedna porcja tego dania zawiera około 10g białka, 36g tłuszczu, oraz w sumie 828 kalorii. Ten przepis bezglutenowy, przyjazny dla środowiska fodmap i wegetariański serwuje 8 i kosztuje 1,21 zł za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 49 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Mieszanka sera velveeta, kakao w proszku, cukru cukierniczego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 33%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Low Carb Chocolate Cheese Fudge, Czekoladowe krówki babeczki wypełnione czekoladowym ciasteczkiem Krówkowym i lukrem z bezy Marshmallow, oraz Lody Czekoladowe Krówki Kozie Sery podobnych receptur.
Instrukcje
Spryskaj lekko dno kwadratowej patelni o wymiarach 9 na 2 cale za pomocą nieprzywierającego sprayu.
W rondlu na średnim ogniu roztopić ser i masło razem, stale mieszając, aż do uzyskania gładkości.
Zdjąć z ognia i dodać wanilię i orzechy.
W dużej misce przesiać razem cukier i kakao.
Wlać mieszaninę sera do mieszaniny cukru i kakao i mieszać, aż do całkowitego wymieszania. Cukierki będą bardzo sztywne.
Używając rąk, wyjmij cukierki z miski i naciśnij równomiernie i mocno na patelnię. Ze względu na ilość masła w tym przepisie, poklepać górę cukierka ręcznikiem papierowym, aby usunąć nadmiar oleju.
Umieść patelnię w lodówce, aż cukierki będą twarde.
Aby służyć cukierki, pokroić w kwadraty.