Choco-Loco Vegan Brownie Bites
Przepis Choco-Loco Vegan Brownie Bites jest gotowy w około 40 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 166 kalorii. Ten przepis służy 24. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka wody, kakao w proszku, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Świetnie sprawdza się jako deser. Ten przepis od Go Dairy Free Ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Hot Choco Loco, Choco Coco Loco Empanada Deser, oraz Wegańskie Brownie Bites dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do temperatury 350° C (180 ° C lub gaz 4).Mikserem ubić sos jabłkowy, wodę, olej waniliowy, kakao i cukier na gładką masę.
Dodaj mąkę, sól i proszek do pieczenia i wymieszaj, aż dobrze się połączą. Wymieszać w czekoladzie.Łyżka ciasto do smarowanych mini muffin puszki. Nie przesadzaj.
Piec przez około 25 minut, lub aż brownie jest jędrne wokół rogów i pozostawia wcięcia po szturchnął w środku.
Pozostawić do całkowitego ostygnięcia, a następnie wyjąć z puszki małym nożem lub łopatką.W razie potrzeby mróz lub kurz cukrem pudrem.