Chmury o zachodzie słońca
Chmury o zachodzie słońca mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 448 kalorii, 21g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka granulek bulionu wołowego, sól i pieprz, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Wymarzone Chmury, Chmury Kokosowe, oraz Obłoki Orzechowe.
Instrukcje
Ziemniaki, marchew i czosnek umieścić w rondlu; przykryć wodą. doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować przez 20-25 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Odcedzić; zastrzegając 1/2 szklanki płynu do gotowania.
W misce rozgnieść ziemniaki, marchew i czosnek. Ubić w mleku, maśle, soli i pieprzu, aż będzie lekki i puszysty. Odstawić i ogrzać.
Tymczasem, na patelni, gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso nie jest już różowy; odcedzić.
Dodaj zarezerwowany płyn do gotowania.
Połączyć skrobię kukurydzianą i mleko, aż będzie gładka; wymieszać z mieszaniną mięsa. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje. Wymieszać z groszkiem, bulionem, solą i pieprzem. Gotować przez 2-3 minuty lub do ogrzania.
Podawać na puree ziemniaczanym.