Chlebek Lawendowy
Chleb lawendowy może być tylko napojem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 213 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Przepis ten zachwycił 636 osób. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś sól, mąkę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 28%. Spróbuj Lawenda Miód Herbata Chleb, Bardzo Jagodowy Budyń Chlebowy Z Kremem Lawendowym, oraz Tort lawendowy z ciemną czekoladą z lukrem lawendowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Tłuszcz i mąka 9x5 cala bochenek patelni.
Połącz mleko i lawendę w małym rondlu na średnim ogniu.
Podgrzać na wolnym ogniu, następnie zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
W średniej misce, śmietany razem masło i cukier, aż będzie gładka. Ubij w jajku, aż mieszanina będzie lekka i puszysta.
Połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól; mieszać do śmietany mieszaniny na przemian z mlekiem i lawendą, aż tylko mieszane.
Wlać do przygotowanej patelni.
Piec przez 50 minut w nagrzanym piekarniku lub do czasu, aż drewniany kilof włożony do korony bochenka wyjdzie czysty. Schłodzić na patelni na stojaku z drutu.