Chlebek herbaciany z wiśnią i morelą

Chlebek herbaciany z wiśnią i morelą
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc wypróbuj Cherry Apricot Tea Bread. Jedna porcja zawiera 188 kalorii , 3 g białka i 4 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 36 osób i kosztuje 41 centów za porcję. Jest dostarczany przez Taste of Home. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę laktoowowegetariańską . Mieszanka wiśni maraschino, jajek, mleka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 55 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 26% , co jest raczej złym wynikiem. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Oatmeal, Apricot, Walnut Soda Bread , White Chocolate Apricot Bread i Cherry Chocolate Bread Pudding .

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj morele z wodą; odstaw na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Można Dodać Wiśnie Maraschino I Suszone MoreleOpcjonalnie Można Dodać Wiśnie Maraschino I Suszone Morele
Opcjonalnie Można Dodać Wiśnie Maraschino I Suszone MoreleOpcjonalnie Można Dodać Wiśnie Maraschino I Suszone Morele
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Odpływ.
3
Dodaj wiśnie; odstaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
4
W dużej misce rozpuść drożdże w wodzie; odstaw na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodaj śmietanę, cukier, sól, masło, jajka i 2 szklanki mąki; ubijaj, aż masa będzie gładka. Wymieszaj z pozostałą mąką, aby uzyskać miękkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
6
Przenieś na oprószoną mąką powierzchnię i zagniataj, aż ciasto będzie gładkie i elastyczne, około 6–8 minut.
7
Umieść w natłuszczonej misce, obracając raz, aby nasmarować wierzch. Przykryj i odstaw do wyrośnięcia w ciepłym miejscu, aż podwoi objętość, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Uderz ciasto; podziel na trzy części. Na posypanej mąką powierzchni rozwałkuj każdą trzecią część na prostokąt o wymiarach 15 cali x 6 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
PunchPunch
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
9
Umieść każdy na natłuszczonej blasze do pieczenia. Nałóż łyżką jedną trzecią nadzienia wzdłuż środka każdego prostokąta. Na każdym długim boku wytnij paski o szerokości 1 cala na 2 cale w środku. Zaczynając od jednego końca, składaj naprzemiennie paski pod kątem w poprzek nadzienia. Zamknij koniec. Przykryj i odstaw do wyrośnięcia, aż prawie podwoi objętość, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
10
Piec w temperaturze 375° przez 15-20 minut lub do uzyskania złotego koloru. Przykryć folią, jeśli ciasto zrumieni się zbyt szybko. Ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
11
Wymieszaj cukier z mlekiem i polej nim chleb.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
12
Jeśli chcesz, udekoruj wiśniami i morelami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia1
Magazyn