Chlebek Herbaciany Cytrynowo-Migdałowy
Cytrynowo-migdałowy chleb herbaciany jest Wegetariańskie przepis z 15 porcjami. Jedna porcja zawiera 200 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka jaj, sok z cytryny, skórka z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Sprawdza się jako tani napój. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chlebek Cytrynowo-Migdałowy, Maszyna Do Chleba Migdałowo-Czekoladowy Chleb, oraz Tajska Mrożona Herbata dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zmiksuj zmiękczone masło na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe. Stopniowo dodawać 1 szklankę cukru granulowanego, ubijając do lekkiego i puszystego.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sól; dodaj do mieszaniny masła na przemian z mlekiem, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Wymieszać 1 łyżkę skórki cytryny i 1/2 łyżeczki ekstraktu migdałowego. Łyżka ciasto do smarowane i mąki 8 - x 4-calowy Bochenek.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę lub aż drewniany kilof włożony do środka chleba wyjdzie czysty.
Ostudzić na patelni 10 minut.
Wyjąć chleb z patelni i całkowicie ostudzić na drucianym stojaku.
Wymieszać cukier puder i sok z cytryny, aż będzie gładka; łyżka równomiernie na wierzchu chleba, pozwalając nadmiar kapać po bokach. Pozostałe 1 łyżka skórki cytryny i 1 łyżka cukru granulowanego wymieszać, posypać chlebem.