Golden Pumpkin-orzechowy Bochenek to bezmleczne i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 208 kalorii. Ten przepis służy 16. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, soda oczyszczona, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bochenek szynki ze złotym sosem, Złoty Pasternak Ciasto Bochenkowe, oraz Złoty Orzech Karmel Kwadraty.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
Nóż
3
Połączyć mąkę i następne 7 składników (przez maczugę) w dużej misce; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Kwiat Muszkatołowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Cukry i jajka połączyć w średniej misce, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodaj dynię, olej i wanilię; dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynia
Wanilia
Olej Do Smażenia
6
Dodać rodzynki i orzechy; dodać do mieszanki mąki, mieszając tylko do wilgotnego. Łyżka ciasto do 9 x 5-calowy Bochenek pan pokryte sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Rodzynki
Mąka Uniwersalna
Orzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Bochenkowa
7
Piec w 350 przez 50 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Ostudzić 10 minut na patelni na stojaku z drutu i wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.