Chlebek Cytrynowy Makowy

Chlebek Cytrynowy Makowy
Need a wegetariańska przystawka? Chlebek cytrynowy z makiem może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 178 kalorii. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Udaj się do sklepu i odbierz jajko, jogurt, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Chewy migdałowe batoniki z makiem (również odmiana cytrynowego maku), Mini Bochenki Makowe, oraz Bochenki Maku Polskiego.

Instrukcje

1
W misce połączyć mąkę, cukier, mak, sodę oczyszczoną i skórkę z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MakowiecMakowiec
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
2
Połączyć pozostałe składniki; mieszać do suchych składników tylko do zwilżenia. Łyżka do dwóch nasmarowanych 5-3 / 4-in. x 3-po. x 2-po. Patelnie bochenkowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
3
Piec w temperaturze 350° przez 35-40 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 5 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków Z Drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn