Chlebek Bananowy Honey Graham & Pecan
Chleb bananowy Honey Graham & Pecan może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 211 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 9 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, pekany, banany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chleb Miodowy Graham, Pełnoziarnisty Graham Cracker Chleb Bananowy, oraz Węzły Chlebowe Miodowo-Orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. tłuszcz i mąka 8 ½ przez 4 ½ cala metalowy Bochenek pan.In średniej wielkości miskę, dokładnie wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia, sól i krakers graham crumbs.In dużą miskę do miksowania, za pomocą miksera elektrycznego, ubić masło, aż będzie kremowe i gładkie.
Dodać cukier i kontynuować ubijanie przez kolejne 3 minuty lub aż mieszanina będzie lekka i kremowa. Z mikserem na najniższej prędkości, stopniowo dodawać jajko kilka łyżek na raz. Gdy całe jajko jest włączone, ubijaj na wysokości przez 1 minutę. Ubić wanilią i puree bananowym.Łyżką do mieszania stopniowo mieszaj suchą mieszaninę, a następnie orzechy pekan.
Piec chleb w dolnej trzeciej (Nie kompletne dno, ale nie w samym środku) piekarnika przez około 50 minut lub aż będzie brązowy i w pełni ustawiony.
Pozostaw do ostygnięcia na patelni na około 10 minut, a następnie ostrożnie odwróć na stojaku chłodzącym i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.