Chlebek Bananowo-Orzechowy Quick Mix
Quick Mix Banana Nut Bread może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 68 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 467 kalorii, 8G białka, oraz 23G tłuszczu. 66 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sodę oczyszczoną, banany, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest dobre. Spróbuj chleb bananowy, jak zrobić chleb bananowy / szybki chleb bananowy, Borówka Banan Orzech Pieczone Płatki Owsiane, oraz Szybki Chlebek Bananowo-Orzechowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Posmaruj dwie patelnie bochenkowe 4x8 cali.
Wymieszać ocet jabłkowy i mleko razem w małej misce; odstawić. Masło i cukier śmietany razem w dużej misce z mikserem elektrycznym. Ubić pokrojone w plasterki banany, aż dobrze się zagnieżdżą, a następnie wymieszać z mieszaniną mleka.
Wymieszać w mące i sody oczyszczonej, aż tylko połączone, następnie wymieszać w orzechach włoskich i jaj, aż równomiernie rozłożone. Podziel ciasto równomiernie między dwie przygotowane Patelnie.
Umieść patelnie na blasze do pieczenia dla łatwiejszej obsługi.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 45 minut. Schłodzić w patelniach przez 10 minut przed wyjęciem do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce.