Chleb żurawinowy z cukinią to bezmleczne i wegetariańskie poranny posiłek. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 118 kalorii. Ten przepis służy 32. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka oleju roślinnego, sody oczyszczonej, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Chleb Żurawinowy Z Cukinią, Chleb Z Cukinią I Żurawiną, oraz Chleb Cynamonowy Żurawinowy Chai Cukinia.
Instrukcje
1
W dużej misce, połączyć pierwsze siedem składników. W innej misce ubić jajka; dodać cukinię, olej i wanilię. Wymieszać z suchymi składnikami aż do wymieszania. Złóż żurawinę i orzechy włoskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina
Cukinia
Wanilia
Orzechy Włoskie
Jajko
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Wlać do dwóch natłuszczonych i posypanych mąką 9-in. x 5-po. Patelnie bochenkowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Bochenkowa
3
Piec w temperaturze 350° przez 50-60 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków Z Drutu.