Chleb Żurawinowo-Orzechowy Minis
Ten przepis służy 55 i kosztuje 13 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 69 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz budyń błyskawiczny o smaku waniliowym, cukier cynamonowy, jajka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Indyk-Żurawina Minis, Żurawinowo-Ananasowy Minis, oraz Bułka Cynamonowa Minis dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Ubić pierwsze 5 składników w dużej misce z mikserem 2 min. lub aż do dobrze wymieszane.
Dodać żurawinę i orzechy; ubijać do wymieszania.
Wlać do 5 foliowych patelni z mini bochenkiem rozpylonych sprayem do gotowania.
Piec 40 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Schłodzić w patelni 10 min.; usuń z patelni do stojaków Z Drutu.
Wierzch posmarować masłem; posypać cukrem cynamonowym. Całkowicie fajne.