Chleb śniadaniowy owsiano-porzeczkowy może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 59 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 352 kalorie, 8G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, kiełki pszenicy, maślankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 38%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Chleb Owsiany Cynamonowo-Porzeczkowy, Maszyna do chleba: porzeczkowy chleb Owsiany, oraz Jabłko Płatki Owsiane Chleb Śniadaniowy.
Instrukcje
1
W średniej misce połącz owies i maślankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Filiżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Niech namoczyć 1 godzinę.
3
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
4
Obficie nasmarować patelnię bochenkową 1 łyżką. masło. Wymieszać brązowy cukier i jajka do mieszaniny owsa. W dużej misce wymieszaj mąkę, kiełki pszenicy, proszek do pieczenia, sól i sodę oczyszczoną.