Chleb Śniadaniowy Owsiano-Porzeczkowy
Chleb śniadaniowy owsiano-porzeczkowy może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 59 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 352 kalorie, 8G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, kiełki pszenicy, maślankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 38%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Chleb Owsiany Cynamonowo-Porzeczkowy, Maszyna do chleba: porzeczkowy chleb Owsiany, oraz Jabłko Płatki Owsiane Chleb Śniadaniowy.
Instrukcje
W średniej misce połącz owies i maślankę.
Niech namoczyć 1 godzinę.
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 40
Obficie nasmarować patelnię bochenkową 1 łyżką. masło. Wymieszać brązowy cukier i jajka do mieszaniny owsa. W dużej misce wymieszaj mąkę, kiełki pszenicy, proszek do pieczenia, sól i sodę oczyszczoną.
Roztopić pozostałe 6 łyżek. masło i odstawić do ostygnięcia.
Do suchych składników dodać mieszankę owsianą. Wymieszać z porzeczkami i roztopionym masłem i wymieszać, aż dobrze się połączą.
Łyżka ciasto do przygotowanej patelni.
Piec, aż Bochenek wzrosła i jest dobrze rumiane, o 40 protokół.