Chleb śliwkowy to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Ten chleb ma 429 kalorii, 7G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka barwników spożywczych, olej roślinny, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Śliwkowy Chleb Szybki, Chleb Z Budyniem Śliwkowym, oraz Chleb Bananowy Śliwkowy.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąkę patelnię bundt lub patelnie bochenkowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf Pan
Patelnia Bochenkowa
Piekarnik
2
W dużej misce, wymieszać olej roślinny, cukier biały, jajka, śliwki żywności dla niemowląt i barwników spożywczych. W osobnej misce wymieszaj mąkę, goździki, cynamon, gałkę muszkatołową, sól, sodę oczyszczoną i orzechy.