Chleb Ze Słodkich Ziemniaków I Masło Ananasowe

Chleb Ze Słodkich Ziemniaków I Masło Ananasowe
Chleb ze słodkich ziemniaków i masło ananasowe może być tylko chlebem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis serwuje 16 i kosztuje 22 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 13g tłuszczu i w sumie 214 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mielonej gałki muszkatołowej, cukru, masła i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 10 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Ananasowy Chleb Ze Słodkich Ziemniaków, Budyń chlebowy ze słodkich ziemniaków, gruszek i ananasów, oraz Ciasto Ananasowe Ze Słodkich Ziemniaków dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze siedem składników. W małej misce połącz jajka, ziemniaki, olej i wodę. Mieszaj z suchymi składnikami, aż zostaną zwilżone.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Przenieś do natłuszczonego 9 cali. x 5-w. Bochenek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
3
Piec w temperaturze 350° przez 50-60 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na ruszt.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
4
W małej misce wymieszaj masło i ananasa.
Składniki, których będziesz potrzebować
AnanasAnanas
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Podawać z chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn