Chleb Z Szarlotką
Chleb z szarlotką wymaga ok. 1 godzina i 35 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 465 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Dobrze sprawdza się jako amerykański deser. Mieszanka jabłek, oleju roślinnego, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 46%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Szarlotka Pieczone Pączki, Szarlotki Cynamonowe, oraz Batoniki Z Masłem Jabłkowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C) i lekko nasmaruj patelnię bochenkową 9x5 cali.
W dużej misce połączyć mąkę, cukier, proszek do pieczenia, sól, cynamon i goździki. W osobnej misce wymieszaj mleko, jajko i olej, aż dobrze się wymieszają. Mieszaninę mleka wymieszać z mieszaniną mąki. Złóż jabłko.
Wlać do przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 1 godzinę 20 minut, aż Bochenek wróci po dotknięciu lekko w środku. Schłodzić na patelni 10 minut przed wyjęciem do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.