Chleb Z Serem Jalapeno

Chleb Z Serem Jalapeno
Chleb z serem Jalapeno może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 2140 kalorii, 75g białka, oraz 72 g tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 3 i kosztuje 2,56 zł za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, wodę, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest super. Spróbuj Chleb serowy Jalapeno do Maszyny do chleba, Chleb Z Serem Jalapeno, oraz Chleb Z Serem Jalapeno Precel dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W bardzo dużej misce, połączyć 7 szklanki mąki, ser, jalapenos, 7 łyżki cukru i soli; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do DekoracjiLimonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
W osobnej misce połącz wodę, drożdże i pozostałą 1 łyżkę cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Odstawić na około 10 minut; mieszać, aż wszystkie drożdże się rozpuszczą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
4
Dodać olej do ciekłej mieszaniny, mieszając .
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Dodać połowę płynnej mieszaniny do mieszaniny mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
6
Wymieszaj z rękami, aby jak najwięcej zwilżyć mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
7
Dodaj pozostałą płynną mieszaninę do ciasta i wymieszaj, aż mąka zostanie dokładnie włączona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
8
Obrócić na lekko posypaną mąką powierzchnię i ugniatać ręcznie, aż będzie gładka i elastyczna w dotyku, około 15 minut, stopniowo dodając tylko tyle mąki, aby ciasto nie przywierało.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
9
Umieść w dużej nasmarowanej misce i odwróć ciasto, aby góra była nasmarowana; przykryć suchym ręcznikiem i odstawić w ciepłym miejscu (90-100F), aż podwoi się rozmiar, około 1 godziny. Rozwal ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
PunchPunch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Aby zrobić chleb: podzielić ciasto na 3 równe porcje. Uformuj każdy z nich w kulkę, a następnie wyciągnij ciasto obiema rękami i podwiń krawędzie, aby utworzyć gładką powierzchnię. Pop dużych pęcherzyków powietrza przez szczypanie ich. Formować w bochenki. (Uwaga: lubię używać wałka do ciasta i rozwałkować ciasto, które łatwo i szybko wyskakuje wszystkie pęcherzyki.)
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
11
Umieść w 3 nasmarowanych patelniach bochenkowych 8 1/2 x 4 1/2 cala. Ponownie przykryć ręcznikiem i pozostawić do wyrośnięcia, aż prawie podwoi się rozmiar, około 45 minut do 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
12
Piec w temperaturze 325 stopni F (165 stopni C), aż ciemnobrązowy i gotowe, o 1 godzinę, obracając Patelnie po 25 minutach więcej nawet brązowieje.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
13
Wyjąć z patelni, jak tylko chleb będzie łatwo podnieść, po około 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
14
Ostudzić około 1 godziny przed krojeniem.

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Chili działa bardzo dobrze z Cavą, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Totus Tuus Cava. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
Totus Tuus Cava
Totus Tuus Cava
Totus Tuus Cava pokazuje jasne aromaty brzoskwini, cytryny i skórki pomarańczowej, z odrobiną lukrecji. Wino jest skoncentrowane, przyjemne w dotyku i gęste w ustach, o sypkim, kamienistym charakterze do smaku cytrusów, owoców pestkowych i anyżu. Pokazuje bogactwo i żywotność w ustach, a jasne wykończenie jest długie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia60
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn