Chleb Z Rodzynkami Jabłkowymi
Chleb z rodzynkami jabłkowymi może być tylko chlebem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 324 kalorie, 6G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz zmielony cynamon, brązowy cukier, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co jest raczej złe. Spróbuj Chleb Z Rodzynkami Jabłkowymi, Chleb Z Rodzynkami Jabłkowymi, oraz Jabłko Rum Rodzynki Chleb dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 8 1/2 x 4 1/2 cala Bochenek pan.
W dużej misce połączyć mąkę, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, sól, cynamon, gałka muszkatołowa, brązowy cukier i owies.
Dodaj jabłko, orzechy, rodzynki, jajka, mleko i olej.
Wymieszać do zwilżenia suchych składników.
Piec przez 55 do 60 minut, lub do czasu zakończenia. Cool on wire rack.