Chleb Z Przekąskami Serowymi
Chleb z przekąskami serowymi to Wegetariańskie chleb. Ten przepis zawiera 25 porcji z 138 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Za 54 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś aktywne drożdże, mak, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 28%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Chleb Przekąskowy Z Cukinii, Włoski Chleb Przekąskowy, oraz Chleb z przekąskami pomarańczowo-rabarbarowymi dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej misce rozpuść drożdże w ciepłej wodzie; odstawić na 5 minut.
Dodaj ciepłe mleko, tłuszcz, cukier, sól i 1-1/4 szklanki mąki. Ubijaj do uzyskania gładkości; dodaj tyle pozostałej mąki, aby uzyskać miękkie ciasto.
Obróć na lekko posypaną mąką powierzchnię; ugniataj, aż będzie gładka i elastyczna, około 5 minut.
Umieść w natłuszczonej misce, obracając raz, aby nasmarować wierzch. Przykryj i odstaw w ciepłe miejsce do podwojenia, około 1 godziny.
Uderz ciasto. Wklep do natłuszczonego 15-calowego. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia. Przykryj i odstaw w ciepłe miejsce do podwojenia, około 30 minut. W międzyczasie połącz ser, jajko, mleko i cebulę.
Posyp kminkiem lub makiem.
Piec w temperaturze 375° przez 20 minut lub na złoty kolor.
Pokrój w kwadraty i podawaj na ciepło.