Chleb Z Podwójnymi Orzechami Bananowymi
Chleb z podwójnymi orzechami bananowymi to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 402 kalorie. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. 54 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać sól, orzechy włoskie, jajka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 62%. Podobne przepisy to Chleb Z Podwójnym Bananem, Chleb Z Podwójnym Bananem, oraz Podwójnie Czekoladowy Chleb Bananowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka dwie patelnie bochenkowe 9x5 cali.
Ubić olej roślinny i cukier razem w misce, aż będzie kremowy i gładki; wymieszać jajka.
Rozgnieść banany i sok z cytryny razem w osobnej misce; wymieszać w mieszaninie oleju, aż tylko włączone.
Przesiać mąkę, proszek do pieczenia i sól razem w trzeciej misce; powoli wymieszać do mokrej mieszaniny za pomocą miksera elektrycznego na niskie, aż po prostu włączone. Złożyć orzechy włoskie.
Wlać ciasto do dwóch przygotowanych patelni bochenka.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nóż włożony w środek bochenka wyjdzie czysty, około 1 godziny 15 minut.