Chleb Z Masłem Jabłkowym
Chleb z masłem jabłkowym jest Wegetariańskie przyprawa. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 362 kalorie, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 32 smakoszy i kucharzy. Mieszanka mąki, cukru, mielonych goździków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Apple butter Bread with Maple and apple Butter Dip / Giveaway # applebutterspin, Pieczenie Chleba: Chleb Wirowy Z Masłem Jabłkowym, oraz Chleb Z Masłem Jabłkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię na bochenek o wymiarach 8x4x2 cali.
Wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia, sól, gałkę muszkatołową i goździki w misce.
Beat masło i cukier z mikserem elektrycznym w oddzielnej dużej misce, aż będzie gładka.
Dodać jajko i masło jabłkowe; kontynuować ubijanie, aż będzie gładka.
Wymieszać w mieszaninie mąki, aż tylko włączone. Złożyć rodzynki i orzechy włoskie; mieszanie wystarczy, aby równomiernie połączyć.
Wlać do przygotowanej patelni bochenkowej.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 40 do 50 minut. Schłodzić w patelniach przez 10 minut przed wyjęciem do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.