Chleb Z Masłem Dyniowym
Chleb z masłem dyniowym wymaga około 2 godziny od początku do końca. Ten wegetariański przepis służy 3 i kosztuje 96 centów za porcję. Ta przyprawa ma 798 kalorii, 12g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Przepis ten zachwycił 71 osób. Mieszanka soku jabłkowego, jajka, mielonej gałki muszkatołowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chleb z dyni z masłem z dyni i miodem na # FallFest, Peanut Butter Cup Pumpkin Bread, oraz Chleb Z Dyni Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 3x7-calowy bochenek patelni.
Mąkę, sól, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia, cynamon, gałkę muszkatołową i goździki wymieszać w misce; odstawić.
Ubić brązowy cukier, sok jabłkowy, roztopione masło i połowę masła dyniowego na gładką masę. Mieszaj mieszaninę mąki, aż nie pozostaną żadne grudki.
Połowę ciasta wlać do przygotowanej patelni i rozprowadzić na wierzchu pozostałe masło z dyni.
Piec w nagrzanym piekarniku na środkowym stojaku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 50 do 60 minut. Schłodzić na patelni przez 10 minut przed wyjęciem do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.