Chleb Z Gruszką Imbirową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na chleb, więc spróbuj chleba z gruszką imbirową. Ten przepis służy 24. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 165 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, sodę oczyszczoną, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Imbir & gruszka bread & butter pudding, Ginger Pear Turkey Burger z jogurtem gruszkowym, oraz SOS gruszkowy imbirowo-kardamonowy (i masło gruszkowe) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce skropić gruszki sokiem z cytryny; odstawić.
W innej dużej misce, połączyć mąki, cukier, 1/4 szklanki brązowego cukru, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, sól, imbir i cynamon. W małej misce ubić jajka, olej i wanilię. Wymieszać z suchymi składnikami tylko do zwilżenia. Złożyć w mieszaninie gruszki.
Przełącz na dwa 8-in. x 4-po. Patelnie bochenkowe pokryte sprayem do gotowania.
Posypać pozostałym brązowym cukrem.
Piec w temperaturze 350° przez 45-55 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków Z Drutu.