Chleb Z Farszem Pikantnym

Chleb Z Farszem Pikantnym
Pikantny farsz chlebowy jest bezmleczne przystawka. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 287 kalorii, 7G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 42 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz aktywne drożdże, przyprawy do drobiu, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%. Spróbuj Pikantny farsz chlebowy z ziołami i kiełbasą, Pikantny Owocowy Farsz, oraz Pikantny Farsz Warzywny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać drożdże, ciepłą wodę, cukier, sól, jajka i olej roślinny razem w dużej misce. W innej misce, ubić razem mąkę, przyprawa do drobiu, pikantny, szałwia, koperek, czarny pieprz, i gałka muszkatołowa, aż dokładnie połączone. Ubij mieszaninę mąki na mokre składniki, około 1 szklanki na raz, aż ciasto będzie gładkie; dodać do 1 więcej szklanki mąki w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Obrócić ciasto na obsypaną mąką powierzchnię roboczą i zagniatać, aż ciasto będzie sprężyste, gładkie i elastyczne, około 8 minut. Uformuj ciasto w kulkę i umieść w naoliwionej misce. Obróć kulkę ciasta w misce, aby lekko naoliwić ciasto, a następnie przykryj miskę ściereczką i pozostaw ciasto do podwojenia wielkości, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Smar 2 patelnie bochenkowe 9x5 cali. Rozwałkuj ciasto, ugniataj kilka razy, aby usunąć kieszenie powietrzne, a następnie przeciąć ciasto na pół. Kształt każdej połowy w kłodę, szczypanie szwy zamknięte, a następnie umieścić w przygotowanym Bochenek Patelnie szew boki w dół. Lekko przykryć Patelnie szmatką i odstawić do podwojenia, 45 minut do 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
PunchPunch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
4
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
5
Pieczemy chleb na złoty kolor, 25 do 30 minut; wyjąć z patelni i ostudzić na stojakach chłodzących z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn