Chleb Z Dyni Z Masłem Orzechowym

5
4
3
2
1
Chleb Z Dyni Z Masłem Orzechowym

Chleb Z Dyni Z Masłem Orzechowym

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur poranny posiłek, więc dać masło orzechowe chleb dyni spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 166 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 32. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka sody oczyszczonej, soli, oleju roślinnego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Peanut Butter Cup Pumpkin Bread, Peanut Butter Granola-Chleb Z Dyni, oraz Peanut Butter Pumpkin Chocolate Chip Bread dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połączyć mąkę, cukier, soda oczyszczona, sól, cynamon i gałkę muszkatołową. W innej misce, połączyć dynię, jajka, olej, woda i masło orzechowe. Wymieszać z suchymi składnikami tylko do zwilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
CynamonCynamon
DyniaDynia
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
WodaWoda
JajkoJajko
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Wlać do dwóch natłuszczonych 9-in. x 5-po. Patelnie bochenkowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
3
Piec w temperaturze 350° przez 60-70 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków Z Drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn
Ta strona korzysta z plików cookie
Używamy plików cookie do personalizowania treści i reklam, obsługi mediów społecznościowych oraz analizowania ruchu. Udostępniamy również informacje na temat korzystania z naszej witryny naszym partnerom: mediom społecznościowym, firmom reklamowym oraz świadczącym usługi analityczne, którzy mogą informacje te łączyć z innymi, przekazanymi przez Ciebie lub z informacjami uzyskanymi w wyniku korzystania z ich usług. Korzystając z naszej witryny, wyrażasz zgodę na pliki cookie.
Ok