Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur poranny posiłek, więc dać masło orzechowe chleb dyni spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 166 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 32. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka sody oczyszczonej, soli, oleju roślinnego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Peanut Butter Cup Pumpkin Bread, Peanut Butter Granola-Chleb Z Dyni, oraz Peanut Butter Pumpkin Chocolate Chip Bread dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce połączyć mąkę, cukier, soda oczyszczona, sól, cynamon i gałkę muszkatołową. W innej misce, połączyć dynię, jajka, olej, woda i masło orzechowe. Wymieszać z suchymi składnikami tylko do zwilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło Orzechowe
Soda Oczyszczona
Cynamon
Dynia
Gałka Muszkatołowa
Mąka Uniwersalna
Cukier
Woda
Jajko
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Wlać do dwóch natłuszczonych 9-in. x 5-po. Patelnie bochenkowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Bochenkowa
3
Piec w temperaturze 350° przez 60-70 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków Z Drutu.