Chleb Z Dyni Butternut
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur chleba, więc dać chleb dyni Butternut spróbować. Ten przepis służy 1 i kosztuje $2.61 za porcję. Jedna porcja zawiera 3135 kalorii, 36g białka, oraz 120 g tłuszczu. 584 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest to spowodowane moim uzależnieniem od pieczenia. Jeśli masz zmielony cynamon, jajka, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest improvable. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Chleb Z Dyni Butternut, Chleb Z Dyni Butternut, oraz Chleb Z Dyni Butternut.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 175°C (350°F). Tłuszcz i mąka jeden 8,5 x 4,5 x 2,5 cala bochenek patelni.
W dużej misce, wymieszać razem puree z dyni, jajka, olej, woda i cukry, aż dokładnie połączone. W osobnej misce wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną, sól, cynamon, gałkę muszkatołową i kardamon.
Wymieszać suche składniki do mieszaniny dyni.
Połącz tylko do momentu włączenia; nie mieszaj.
Wlać do przygotowanej patelni.
Piec przez 55-65 minut lub aż Drewniany szaszłyk włożony do środka bochenka wyjdzie czysty.