Chleb z czekoladą i oliwą z oliwek

Chleb z czekoladą i oliwą z oliwek
Chleb z czekoladą i oliwą z oliwek to wegańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 361 kalorii, 4G białka, oraz 28g tłuszczu. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz czekoladę, oliwę z oliwek, płatki soli morskiej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 24%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Oliwa z oliwek gotowany kurczak i rzodkiewka z cytrusowym Pesto, Restauracja styl czosnek i zioła chleb zanurzenie oleju, oraz Chocolate Chocolate Chip Oliwa Z Oliwek Chleb Z Cukinią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik lub kocioł do temperatury około 163°. grubo zetrzyj czekoladę na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść chleb na blasze do pieczenia lub płycie żaroodpornej. Toast pod brojlerem, aż złoty po obu stronach. Łyżka startej czekolady na grzance, pokrywając ją całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
ChlebChleb
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
BrojlerBrojler
3
Na czekoladę polać oliwą i posypać solnymi płatkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SólSól
4
Przedruk za zgodą z rodzinnego posiłku: domowa kuchnia z Ferran Adrià przez Ferran Adrià, (C) © 2011 Phaidon Press
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn