Chleb z cukinią, ziemniakami i serem cheddar

Chleb z cukinią, ziemniakami i serem cheddar
Chleb z cukinią, ziemniakami i cheddarem to chleb, który serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 476 kalorii. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za lacto ovo vegetarian dieta. Udaj się do sklepu i odbierz młode ziemniaki, mocną mąkę, mocny cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 42 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Z łyżeczką wynik 96% to danie jest super. Spróbuj Zupa z cukinii, ziemniaków i cheddaru, Cheddar-Chleb Ziemniaczany, oraz Cheddar-Chleb Ziemniaczany Asiago dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ziemniaki gotować w osolonej wodzie, aż będą miękkie, odcedzić i pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
2
Wsypać mąkę i drożdże do dużej miski. Gdy ziemniaki są wystarczająco chłodne, aby poradzić sobie, grubo zetrzeć na pół prosto do mieszanki, rzucając od czasu do czasu do obtarcia w mące. Spowoduje to zatrzymanie ziemniaków w grudkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Zetrzyj na pół cukinię, dodaj połowę sera i podziel na pół listków tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
4
Dodaj 1 łyżkę oliwy wymieszanej z 175-200ml ciepłej wody. Zagnieść ciasto i wyrabiać na kilka minut. Umieścić w lekko naoliwionej misce, przykryć i pozostawić do wyrośnięcia w ciepłym miejscu, aż podwoi się rozmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Piekarnik nagrzewany do 200C / 180C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
6
Nasmarować puszkę o wymiarach 20cm x 30cm. Mocno wciśnij ciasto chlebowe do puszki, wypychając powietrze. Pozostałe ziemniaki i cukinię drobno pokroić. Rozsypać na górze wraz z pozostałym tymiankiem i wbić w przybliżeniu palcami tak plastry wystają trochę. Przykryć olejowaną folią spożywczą i pozostawić do wyrośnięcia na około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Bochenki (16 Uncji Każdy) Mrożonego Ciasta Chlebowego, Rozmrożone2 Bochenki (16 Uncji Każdy) Mrożonego Ciasta Chlebowego, Rozmrożone
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
7
Skropić pozostałą oliwą, roztrzepać z pozostałym serem, a następnie gotować przez 50 min-1 godz., aż dobrze wyrośnie i złocisty. Pozostawić do ostygnięcia, następnie podawać, pokroić w kwadraty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia50
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn