Chleb z cukinią Wendy ' s
Chleb z cukinią Wendy może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 376 kalorii, 8G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 31 smakoszy i kucharzy. Mieszanka proszku do pieczenia, sól, olej canolan, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Naptime Chef ulubiony chleb z cukinią (lub muffinki z cukinią), Zupełnie jak Wendy ' s® Chili, oraz Wendy ' s Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Tłuszcz i mąka 2 patelnie bochenkowe 4x8 cali.
Beat jajka, cukier, olej rzepakowy, ekstrakt waniliowy, i cukinia razem w dużej misce, aż dobrze połączone.
W osobnej misce przesiać niebieloną mąkę, białą mąkę pełnoziarnistą, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia, sól i cynamon.
Wymieszać suche składniki w mieszaninie cukinii, trochę na raz, mieszając, aż tylko połączone.
Wlać ciasto do przygotowanych patelni bochenkowych.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż chleb będzie lekko rumiany i wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 40 do 50 minut.