Chleb Z Cukinią Ananasową
Chleb z cukinią ananasową jest bezmleczne przepis z 6 porcjami. Ten poranny posiłek ma 582 kalorie, 8G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz syrop kukurydziany, jajka, ananasa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 35%. Podobne przepisy to Chleb cukiniowy z ananasem, Chleb Ananasowy Z Cukinią, oraz Chleb Z Cukinią Ananasową.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka dno tylko 9x5 cala patelni Bochenek.
W dużej misce, śmietana brązowy cukier i margaryna, aż lekkie i puszyste. Rezerwa 1 łyżka soku ananasowego. Wymieszać z ananasem, cukinią i jajkami.
Dodać mąkę, sodę oczyszczoną, cynamon, sól i ziele angielskie; dobrze wymieszać. Złóż orzechy.
Rozprowadzić równomiernie na przygotowanej patelni.
Piec przez 60 do 70 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ostudzić 10 minut, a następnie wyjąć z patelni.
Połączyć cukier cukierniczy, sok ananasowy, syrop kukurydziany i 1/4 łyżeczki zmielonego cynamonu.
Wymieszać, aż będzie gładka, i łyżką na ciepłym bochenku. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu. Owinąć i przechowywać w lodówce.