Chleb z cukinii może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 312 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 24 grosze za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz cukinię, ekstrakt z wanilii, cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Naptime Chef ulubiony chleb z cukinią (lub muffinki z cukinią), Chleb Z Cukinią, oraz Kolejny Chleb Z Cukinią dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350° F. masło i mąka 8 przez 4-calowy bochenek patelni. W średniej misce wymieszać mąkę, cynamon, ziele angielskie, gałkę muszkatołową, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Ziele Angielskie
Cynamon
Masło
Gałka Muszkatołowa
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Bochenkowa
Trzepaczka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Piekarnik
2
W dużej misce ubij razem jajko i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dodać olej roślinny i ubijać, aż dobrze się połączą. Wymieszać cukinię, następnie ekstrakt waniliowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Wanilii
Olej Roślinny
Cukinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
4
Dodać mieszaninę mąki do mokrych składników i mieszać, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
5
Wlać ciasto do bochenka patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Bochenkowa
6
Piec, aż ciasto tester wyjdzie czysty, o 50 protokół.