Chleb z cukinią wymaga mniej więcej 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 199 kalorii. Na 33 grosze za porcję, dostaniesz poranny posiłek, który serwuje 15. Mieszanka plantatorów orzechy włoskie, mleko, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Kraftrecipes.com. z łyżką wynik 18%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Naptime Chef ulubiony chleb z cukinią (lub muffinki z cukinią), Chleb Z Cukinią, oraz Chleb Z Cukinią.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Wymieszać pierwsze 4 składniki. Beat masło i cukier w dużej misce z mikserem do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-o
3
Dodać cukinię, mleko, jogurt i jajka; dobrze wymieszać. Stopniowo dodawać mieszankę mąki, ubijając po każdym dodaniu tylko do zwilżenia. Wymieszać orzechy i daktyle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia
Jogurt
Daktyle
Mąka Uniwersalna
Jajko
Mleko
Orzechy
4
Wlać do natłuszczonej i zalanej mąką patelni bochenkowej o wymiarach 9x5 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Bochenkowa
5
Piec 1 godzinę lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Fajne 5 min.; usuń z patelni do stojaka z drutu. Całkowicie fajne.