Need a bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański posiłek poranny? Chleb z cukinii może być spektakularny przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 160 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka mielonego cynamonu, złota, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Naptime Chef ulubiony chleb z cukinią (lub muffinki z cukinią), Chleb Z Cukinią, oraz Chleb Z Cukinią dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przesuń stojak piekarnika do niskiej pozycji, aby szczyty patelni znajdowały się w środku piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Piekarnik rozgrzać do 177°. smar DNA tylko 2 (8x4-cal) bochenek patelni lub 1 (9x5-cal) bochenek patelni ze skróceniem lub sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Skracanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Bochenkowa
Piekarnik
3
W dużej misce, wymieszać cukinię, cukier, olej, wanilia i jajka, aż dobrze wymieszane. Wymieszaj pozostałe składniki z wyjątkiem orzechów i rodzynek. Wymieszać z orzechami i rodzynkami. Dziel ciasto równomiernie między patelniami 8-calowymi lub wlej do patelni 9-calowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia
Rodzynki
Wanilia
Cukier
Jajko
Orzechy
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
Patelnia
4
Piec 8-calowe bochenki 50 do 60 minut, 9-calowy Bochenek 1 godzina 10 minut do 1 godziny 20 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty. Schłodzić w patelniach na stojaku chłodzącym 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Wykałaczki
Piekarnik
5
Poluzuj boki bochenków z patelni; usuń z patelni i umieść górną stronę na stojaku chłodzącym. Ostudzić całkowicie, około 2 godzin, przed krojeniem. Owinąć szczelnie i przechowywać w temperaturze pokojowej do 4 dni lub przechowywać w lodówce do 10 dni.