Chleb Z Cukinii, Dyniowy
Chleb z cukinii, dynia może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 2018 kalorie. Na 2,42 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. 35 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz mąkę, sól, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 83%. Spróbuj Chleb Z Cukinią Dyniową, chleb z cukinią dyniową, oraz Chleb Z Cukinią Dyniową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 3 9x5 cala Bochenek Patelnie, i odstawić.
Włożyć kawałki cukinii do rondla i zalać wodą. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż cukinia będą miękkie, o 5 protokół.
Odcedzić cukinię, umieścić je w blenderze i miksować, aż zostaną puree, o 2 protokół.
Puree z cukinii ostudzić przez około 10 minut.
Wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, sól, cynamon, gałka muszkatołowa i goździki w misce i wymieszać, aby wyeliminować grudki.
Umieścić puree z cukinii w dużej misce, i ubić w oleju, jajka, i cukier. Ubij w mieszaninie mąki, aby utworzyć grube ciasto.
Ciasto podzielić równomiernie między przygotowane Patelnie bochenka i piec w nagrzanym piekarniku, aż blaty są lekko rumiane i bochenki sprężyste z powrotem po delikatnym naciśnięciu, 45 minut do 1 godziny. Wykałaczka włożona do środka powinna wyjść czysta. Schłodzić w patelniach przez 10 minut przed wyjęciem do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.