Chleb Z Cukinią
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy poranny posiłek, więc dać cukinię chleb spróbować. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 525 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka gałki muszkatołowej, mąki, ekstraktu z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Naptime Chef ulubiony chleb z cukinią (lub muffinki z cukinią), Chleb Z Cukinią, oraz Chleb Z Cukinią.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku. Płaszcz 9-na-5-calowy metalowej patelni bochenek z masłem i mąką, tapping się nadmiar mąki; odstawić.
Umieść odmierzoną mąkę, proszek do pieczenia, cynamon, sodę oczyszczoną, gałkę muszkatołową i sól w średniej misce i ubijaj, aby napowietrzyć i rozbić wszelkie grudki. Odstawić.
Umieść jajka, cukry, olej i wanilię w dużej misce i ubijaj, aż jajka zostaną rozbite i mieszanina zostanie dokładnie połączona. Używając gumowej szpatułki, złóż mieszankę mąki, aż do połączenia. Złóż cukinię do równomiernego wymieszania.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni i rozprowadzić na równą warstwę.
Piec, aż tester ciasta lub wykałaczki włożonej w centrum wychodzi czysty, około 1 godziny do 1 godziny 10 minut.
Przenieś patelnię do stojaka z drutu, aby lekko ostygła, około 15 minut. Poprowadź nóż na obwodzie patelni i obróć chleb na stojak, aby całkowicie ostygł.