Chleb wieloziarnisty (bez glutenu, nabiału i jajek)
Chleb wieloziarnisty (bezglutenowy, mleczny i jajeczny) wymaga z grubsza 2 godziny i 15 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 1 i kosztuje $5.25 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 53g białka, 108 g tłuszczu, oraz w sumie 2663 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz gumę ksantanową, granulki drożdżowe, besan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Recipezaar. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Chleb wieloziarnisty (bez glutenu, nabiału i jajek), Wieloziarnisty Bezglutenowy Chleb Kanapkowy, oraz Malina Molten Lava Cakes (bez ziarna, bezglutenowe, bezmleczne, paleo-friendly, 100% pełnoziarniste) dla podobnych receptur.