Chleb Sojowy Z Rodzynkami

Chleb Sojowy Z Rodzynkami
Chleb sojowy z rodzynkami to Wegetariańskie przepis z 24 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 116 kalorii. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz miód, mleko sojowe, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Z łyżeczką wynik 28%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Chleb z rodzynkami dla miłośników rodzynek, Złoty rodzynek i porzeczka Irlandzki brązowy chleb {chleb pszenny}, oraz Bezglutenowy cynamon rodzynki chleb do Maszyny do chleba dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Składniki umieścić na patelni automatu do chleba w kolejności zalecanej przez producenta. Wybierz podstawowe ustawienie chleba, ustawienie Light / medium crust; naciśnij Start. Jeśli maszyna ma ustawienie owoców, dodać rodzynki i na sygnał, lub około 5 minut przed zakończeniem cyklu ugniatania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do ChlebaMaszyna Do Chleba
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje24
Ocena Zdrowia3
Magazyn