Chleb Serowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać serowy chleb spróbować. Ten przepis służy 20. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 103 kalorie, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis z Simply Recipes ma 24116 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Jeśli masz ser mozzarella, masło, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik z 0%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Chleb Serowy, Chleb Serowy, oraz Serowy Włoski Chleb.
Instrukcje
Dodać cheesy polewa: w małej misce, wymieszać masło i czosnek razem, aż będzie gładka. W oddzielnej dużej misce wymieszać sery i zieloną cebulę. Wymieszać z majonezem i kwaśną śmietaną.
Dodać mieszaninę masła do mieszaniny serów.
Rozłóż ser na chlebie: rozgrzej brojlery. Bochenek chleba kroimy na pół poziomo, skorupę układamy bokiem na wyłożonej folią blasze do pieczenia.
Rozłóż mieszaninę serową na chlebie.
Miejsce pod brojlerem, aż ładnie rumiane, o 3 do 5 protokół.
Wyjąć z brojlerów i odstawić na 5 minut, aż ostygnie wystarczająco do obsługi. Chleb pokroić nożem do chleba.
Spróbuj wymieszać inne składniki z mieszaniną topping, takich jak posiekane czarne oliwki, posiekane serca karczochów w puszkach, mielone krewetki lub mięso kraba.