Chleb Ricotta
Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 69 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 5 minut. Jeśli masz aktywne drożdże, jajko, ciepłe mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Chleb z figami, orzechami i nasionami z ricottą i owocami, Ricotta Parmezan Chleb Czosnkowy, oraz Chleb do pizzy Ricotta & basil.
Instrukcje
Na patelni do chleba umieść wszystkie składniki w kolejności sugerowanej przez producenta. Wybierz podstawowe ustawienie chleba. Wybierz kolor skorupy i rozmiar bochenka, jeśli jest dostępny.
Piec zgodnie ze wskazówkami maszynki do chleba (sprawdzić ciasto po 5 minutach mieszania; w razie potrzeby dodać 1 do 2 łyżek wody lub mąki).