Chleb Pszenny Z Miodem

Chleb Pszenny Z Miodem
Chleb pszenny z miodem to Wegetariańskie przepis z 24 porcjami. Jedna porcja zawiera 122 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Za 16 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka wody, szybko rosnących drożdży, miodu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Niewiele osób naprawdę lubi ten chleb. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczywo Pełnoziarniste Miodowe: Pszenica Popękana, Późnoletnia Sałatka z cykorii z grzankami pełnoziarnistymi, oraz Pieczywo Pełnoziarniste Miodowe dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj mąkę pełnoziarnistą, drożdże, sól i 1 szklankę mąki uniwersalnej; odstawić. W małym rondelku podgrzej wodę, masło i miód do 120°-130°.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Drożdży Szybko Rosnących1 łyżeczka Drożdży Szybko Rosnących
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj do suchych składników. Dodaj len, ziarna słonecznika, mak i tyle pozostałej mąki, aby uzyskać sztywne ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Solone Pestki Słonecznika OpcjonalnieDodatkowe Solone Pestki Słonecznika Opcjonalnie
Płatki Kokosowe, Prażone, OpcjonalniePłatki Kokosowe, Prażone, Opcjonalnie
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Siemię LnianeSiemię Lniane
3
Obróć na posypaną mąką powierzchnię; ugniataj, aż będzie gładka i elastyczna, około 6-8 minut. Przykryj folią i odstaw na 10 minut. Przebij ciasto; podzielić na pół. Uformuj bochenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
PunchPunch
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
4
Umieść w dwóch natłuszczonych 8x4-in. Bochenek Patelnie, szew stroną do dołu. Przykryj i odstaw w ciepłe miejsce do podwojenia, około 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
5
Rozgrzej piekarnik do 350°. W małej misce ubij jajko; posmaruj bochenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Piec 25-30 minut lub na złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Wyjmij z patelni na ruszty, aby ostygły.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn