Chleb Pszenny Bulgur
Chleb pszenny Bulgur wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 76 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Mieszanka aktywnych drożdży, cukru, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 11%. Spróbuj Owocowa Pszenica Bulgur, Sałatka Pszenna Bulgur, oraz Sałatka Pszenna Bulgur dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć 1/3 szklanki wody i 1/3 szklanki pszenicy bulgur.
Odstawić, aż bulgur będzie wystarczająco miękki, aby ugryźć, około 25 minut. Nie drenować.
Dodaj składniki do patelni do chleba zgodnie ze wskazówkami producenta.
Natychmiast wyjąć pieczony bochenek z patelni. Schłodzić na stojaku co najmniej 15 minut przed krojeniem.
Podawać na gorąco, ciepło lub chłodno.
2-Funt Bochenek: w małej misce, połączyć 1/2 szklanki wody i 1/2 szklanki pszenicy bulgur.
Odstawić, aż bulgur będzie wystarczająco miękki, aby ugryźć, około 25 minut. nie drenować.
Użyj składników i wykonaj kroki dla Bulgur co chleb, poprzedzając, dodając nasączone bulgur i płyn z mlekiem.