Chleb Pszenny Bananowy

Chleb Pszenny Bananowy
Chleb pszenny bananowy jest bezmleczne i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 447 kalorii, 10g białka, oraz 18g tłuszczu. Na 94 centów za porcję, ten przepis okładki 17% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka soli, miodu, oleju roślinnego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 57 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pełnoziarnisty chleb bananowy – nawet miłośnicy białej mąki polubią ten chleb, Chleb Bananowy Pełnoziarnisty, oraz Pełnoziarnisty Chleb Bananowy Z Orzechami podobnych receptur.

Instrukcje

1
Nasmaruj patelnię bochenkową 9 x 5 cali. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
Połączyć olej, miód, jajka, wanilia i puree banany w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puree BananowePuree Bananowe
WaniliaWanilia
MiódMiód
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
W dużej misce ubić mąkę, kiełki pszenicy, sól i sodę oczyszczoną. Zrobić dobrze w suchych składników i dodać mieszaninę bananów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Kiełki PszenicyKiełki Pszenicy
BananBanan
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wymieszać, aż suche składniki zostaną zwilżone. Wymieszać z orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
OrzechyOrzechy
5
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Piec 1 godzinę w nagrzanym piekarniku. Test na doneness i cool na drucianym stojaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn