Chleb Pszenny Bananowy
Chleb pszenny bananowy to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 447 kalorii. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka sody oczyszczonej, miodu, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest solidne. Podobne przepisy to Chleb bananowy pełnoziarnisty - nawet miłośnicy białej mąki polubią ten chleb, Chleb Bananowy Pełnoziarnisty Owsiany, oraz Chleb Bananowy Pełnoziarnisty.
Instrukcje
Nasmaruj patelnię bochenkową o wymiarach 9 x 5 cali. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni (175 stopni C).
Połączyć olej, miód, jajka, wanilia, i puree banany w misce.
W dużej misce wymieszać mąkę, kiełki pszenicy, sól i sodę oczyszczoną. Zrobić dobrze w suchych składników i dodać mieszaninę bananów.
Wymieszać do momentu zwilżenia suchych składników. Wymieszać z orzechami.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec 1 godzinę w nagrzanym piekarniku. Test na doneness i schłodzić na stojaku z drutu.