Chleb pomidorowy z Prosciutto

Chleb pomidorowy z Prosciutto
Chleb pomidorowy z Prosciutto to bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 600 kalorii, 18g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na $2.49 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka chrupiący chleb, oliwa z oliwek, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest solidne. Podobne przepisy to Babeczki Z Jajkiem, Prosciutto I Pomidorem, Tomato & Prosciutto Bruschetta, oraz Tartinki z pieczonych pomidorów z Prosciutto.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Pomidory posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Cienki-Cienki-
3
Umieścić na grillu i grill, aż zwęglone ze wszystkich stron. Grubo posiekać pomidory, a następnie umieścić w procesie żywności z czosnkiem, 1/4 szklanki oliwy z oliwek i orzechów pinii. Proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Przełożyć do miski, wymieszać z tymiankiem i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut.
6
Posmarować każdą kromkę chleba z pozostałym olejem po obu stronach, doprawić solą i pieprzem i grillować, aż lekko zbrązowieje, około 30 sekund z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Wyjmij chleb z grilla, posmaruj 1 stronę każdego kromki mieszanką puree pomidorowego, a każdy z nich polej plasterkiem prosciutto.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
Serw.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia16
Magazyn