Chleb Pomarańczowo-Jagodowy

Chleb Pomarańczowo-Jagodowy
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 83 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz jagody, mleko, skórkę pomarańczową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Chleb Jagodowo-Pomarańczowy, Chleb Jagodowy Pomarańczowy, oraz Chleb Jagodowy Pomarańczowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. nasmarować dno tylko 9x5-calowej patelni bochenkowej ze skracaniem lub sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
SkracanieSkracanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce wymieszać wszystkie składniki chleba z wyjątkiem jagód, aż do wymieszania. Złóż jagody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Wlać na patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec 50 do 60 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ostudzić 10 minut; poluzować bochenek z boków patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
Wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
6
W małej misce wymieszać cukier puder i sok pomarańczowy, aż będzie gładka i wystarczająco cienka, aby mżeć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Polewamy chlebem, posypujemy dodatkową skórką pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
ChlebChleb
GlazuraGlazura
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia1
Magazyn