Chleb piwny I
Chleb piwny Mogę być po prostu bezmlecznym, laktoowowegetariańskim i wegańskim przepisem, którego szukasz. Ten przepis pozwala na przygotowanie 8 porcji, każda zawiera 187 kalorii , 6 g białka i 1 g tłuszczu . Za 7 centów za porcję przepis ten pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można go jeść o każdej porze, ale jest szczególnie dobry na Dzień Ojca . 1381 osób było zadowolonych, że wypróbowało ten przepis. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do podania, przepis ten zajmuje około 45 minut . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 65% , to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Jesienny chleb piwny , Chleb piwny z cheddarem i chili oraz Słodki chleb piwny z dyni .
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj cukier i mąkę.
Dodaj piwo i kontynuuj mieszanie, najpierw drewnianą łyżką, a potem rękoma. Ciasto będzie lepkie.
Wlać do natłuszczonej formy do pieczenia chleba o wymiarach 9 x 5 cali.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni) przez 50 minut przez 60 minut. Wierzch będzie chrupiący, a środek miękki.
Podawać z masłem lub serem.