Chleb Piwny Bisquick®

Chleb piwny Bisquick ® to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 9 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 85 kalorii. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka piwa puszka, masło, cukier, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Salt Grass Steakhouse Shiner Bock Beer Bread-możesz zrobić chleb piwny w domu z naszym take alike, Bisquick ® Chleb Bananowo-Orzechowy, oraz Najlepszy Chleb Małpi Bisquick® .
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. nasmarować dno tylko 9x5-calowej patelni bochenkowej od 1 do 2 łyżek masła.
W dużej misce, wymieszać razem Bisquick mix, cukier i piwo z trzepaczką, aż dobrze wymieszane.
Piec 45 do 55 minut lub do złotego koloru.
W małej misce do mikrofalówki, mikrofalówka pozostałe 2 do 3 łyżki masła na wysokiej, aż do stopienia; szczotka na ciepłym bochenku. Ostudzić 15 minut przed krojeniem.