Chleb Pistacjowy
Chleb pistacjowy wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12 i kosztuje 53 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 291 kalorii. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 251 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jeśli masz cukier, barwniki spożywcze, mieszankę ciast i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 26%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Chleb Czekoladowo-Pistacjowy, Chleb Z Dyni Pistacjowej, oraz Chleb Z Makiem Pistacjowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka dwa 9 x 5 calowe patelnie Bochenek.
Wymieszać ciasto mix, jajka, olej, woda, budyń mix, śmietana, wiśnie, i barwnik spożywczy.
Wlać do przygotowanych patelni. W małej misce wymieszaj cynamon i cukier.
Posypać wierzchy bochenków mieszaniną.
Piec przez 45 minut. Super.