Chleb Pistacjowy

Chleb Pistacjowy
Chleb pistacjowy wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12 i kosztuje 53 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 291 kalorii. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 251 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jeśli masz cukier, barwniki spożywcze, mieszankę ciast i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 26%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Chleb Czekoladowo-Pistacjowy, Chleb Z Dyni Pistacjowej, oraz Chleb Z Makiem Pistacjowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka dwa 9 x 5 calowe patelnie Bochenek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać ciasto mix, jajka, olej, woda, budyń mix, śmietana, wiśnie, i barwnik spożywczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor żywnościKolor żywności
Ciasto MixCiasto Mix
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
CzereśnieCzereśnie
WodaWoda
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Wlać do przygotowanych patelni. W małej misce wymieszaj cynamon i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Posypać wierzchy bochenków mieszaniną.
5
Piec przez 45 minut. Super.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn