Chleb pieczony z miodem i śmietaną

Chleb pieczony z miodem i śmietaną
Chleb pieczony z miodem i śmietaną wymaga ok. 1 godzina od początku do końca. Ten przepis służy 8. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 153 kalorie, 1G białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przynosi ci to Epikurious. Udaj się do sklepu i odebrać okrągły bochenek chleba wiejskiego, crème fraîche, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Chleb pieczony z miodem i śmietaną, Panera Chleb Miód Orzech Krem Ser Spread, oraz Chleb bananowy tost francuski z sosem truskawkowym i bitą śmietaną.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Odciąć górną i dolną skórkę od bochenka chleba, pozostawiając 9-na 2-calową grubą rundę ze skórkami po bokach. Masło pokroić boki chleba i przenieść do płytkiej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Piec w środku piekarnika, odwracając raz, aż lekko tosty, o 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wymieszać miód i sok z cytryny, a następnie rozprowadzić na gorącym chlebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
ChlebChleb
MiódMiód
5
Rozprowadzić równomiernie z creme fraîche, następnie odstawić 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
6
Piec w środku piekarnika na złoty kolor, około 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Podawać na gorąco lub ciepło, pokroić w kliny.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn